Kemi

Mængdeberegning

20. august 2016 af Kimdaw (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Har brug for hjælp til vedhæftet opgave. 

a) har jeg fået til 0,62 mol... er det korrekt? 

de andre er jeg lidt lost i. 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2016 af Soeffi


Svar #2
21. august 2016 af Kimdaw (Slettet)

Er der nogen, der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg er lidt i tvivl i forhold til, at der skal slås noget op i opgave a. Det kan være, der skal kigges på opløseligheden af NaCl.

\rho =\frac{m}{V}\Leftrightarrow m=\rho \cdot V=1,2 \frac{g}{mol}\cdot 100mL=120g

n=\frac{m}{M}=\frac{120g}{58,44g/mol}\approx 2,053mol


Svar #4
21. august 2016 af Kimdaw (Slettet)

Har fundet ud af det! tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.