Fysik

eV

21. august 2016 af unicorn66 - Niveau: B-niveau

hvordan går man fra eV til j?

og eV til nm??


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2016 af peter lind

nm er en længde og eV er energi, så eV kan ikke omregnes til nm

se https://da.wikipedia.org/wiki/Elektronvolt


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. august 2016 af mathon

     1 eV = 1,60218·10-19 J


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. august 2016 af mathon

Hvis du egentlig mener sammenhængen mellem fotonens energi og dens bølgelængde
haves:
                   \lambda =\frac{h\cdot c}{E_{foton}}=\frac{1239{,84\; eV\cdot nm}}{E_{foton}}


Skriv et svar til: eV

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.