Matematik

(-2)+(-2)

23. august 2016 af JensieBoy (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvad giver (-2)+(-2)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2016 af Thesi (Slettet)

-+-=- 

Så burde du kunne regne det selv ud :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2016 af Soeffi

#0. (-2)+(-2) kan skrives

0+(-2)+(-2) = 0 - 2 - 2 = -4 (man hæver to plus parenteser undervejs)


Skriv et svar til: (-2)+(-2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.