Matematik

Vektorer

25. august 2016 af Sarah45 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan ville man indtaste dette på en lommeregner uden at den siger "Syntax Error":

-6/sqrt(5)sqrt(14)??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2016 af mathon

       -6*5^.5*14^.5                  minus'et er et fortegn og ikke et regnetegn.


Svar #2
25. august 2016 af Sarah45 (Slettet)

Altså dette skal indtastes: \frac{-6}{\sqrt{5}\sqrt{14}}? , men jeg ved ikke, hvordan!


Svar #3
25. august 2016 af Sarah45 (Slettet)

#1

       -6*5^.5*14^.5                  minus'et er et fortegn og ikke et regnetegn.

Kan det passe at dette giver -1.008?


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.