Matematik

Trigonometri

25. august 2016 af Mikkeldkdk - Niveau: C-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til at løse en opgave 

Jeg skal finde Vinkel B:

Jeg har fået af vide at jeg har:

b=5,20

c=8,74

C=82,7 grader 

Jeg kan ikke selv finde en formel der kan løse den. Kan i evt skrive formlen ned/ vise hvordan den skal regnes. 

Vh


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2016 af JulieW99

Brug sinusrelationen.

- - -

Vh Julie


Svar #2
25. august 2016 af Mikkeldkdk

Tusind tak tror jeg har fundet ud af det :)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.