Matematik

bestemme radiusen for en halvcirkel

27. august 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke finde ud af den her. Nogen der ved hvordan man gør?

Vedhæftet fil: Opgave 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2016 af hesch (Slettet)

Omkreds = areal     →

π*R + 2R = ½*π*R2

Isolèr R


Svar #2
28. august 2016 af TingleFinger (Slettet)

Jeg er ikke helt med på hvordan jeg isolèr R.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2016 af Soeffi

#1

Omkreds = areal     →

π*R + 2R = ½*π*R2

Isolèr R

Enten er R = 0 eller man dividerer igennem med R og får: 

π + 2 = ½*π*R ⇒

R = (π + 2)·2/π


Skriv et svar til: bestemme radiusen for en halvcirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.