Matematik

Et par opgaver om et pendul

27. august 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke helt overskue alle de her opgaver. Nogen der vil hjælpe mig ved med at finde ud af dem?

Vedhæftet fil: Opgave 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige opgaveteksten:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. august 2016 af mathon

Der menes formentlig 

   c)    Bestem de tidsrum i intervallet \left [ 0;8\pi \right ], hvor det gælder at ...


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. august 2016 af peter lind

a) se hvilken værdier en sinusfunktion kan antage. Det står i din bog

b) Svingningstiden kan du bestemme ved at løse ligningen ½t-1 -(½*0-1) = 2π (indmaden af sinusfunktionen skal vokse med 2π)

c) Løs ligningerne x(t) = -1 og x(t) = 1

d) bedst brug tippet men alternativ Fomlen for svingningstiden for et matematisk pendul er

T = 2π*kvrod( l/g) hvor l er længden og g er tyngdeaccellerationen


Skriv et svar til: Et par opgaver om et pendul

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.