Matematik

Potens opgave

27. august 2016 af VanessaAndersen - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe med opgave 7b? 

Jeg har fået a til -0,759345 og b til 2,28

tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Document1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2016 af argon42 (Slettet)

Okay, jeg vil indrømme at jeg ikke er 100% sikker, men her er et bud. 

Vedhæftet fil:st.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2016 af mathon

                  1+r_y=(1+r_x)^a

                  1+r_y=1{,}1^a

                  r_y=\frac{p_y}{100}=\left (1{,}1^a -1 \right )

                  p_y=\left (1{,}1^a -1 \right )\cdot 100\%

                  p_y=\left (1{,}1^{-0{,}759345} -1 \right )\cdot 100\%


Skriv et svar til: Potens opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.