Matematik

Beregne salgspris

29. august 2016 af ChristinaWarda (Slettet) - Niveau: 8. klasse

fåreavleren har tidligere solgt 24 får til Tyskland til en pris på 460 DM pr. får.

Kursen på DM er 384,16. 

beregn salgsprisen


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2016 af mathon

 100 DM = 384,16 kr

 1 DM = 3,8416 kr

                                 Salgspris =(24\; stk)\cdot \left ( 460\; \tfrac{DM}{stk} \right )\cdot \left ( 3{,}8416\; \tfrac{kr}{DM} \right )


Skriv et svar til: Beregne salgspris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.