Matematik

Renteformel

29. august 2016 af Theajames (Slettet) - Niveau: B-niveau

En person indsætter 50.000kr. på en konto til en fast årlig rente på 4%

Hvor stort et beløb står der på konoten efter 12 år?

K12 = 50.000 * (1+0,04)12 = 50.000 * 1,0412 = 80051,6 kr

er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2016 af Capion1

Helt rigtigt.
80051,61 kr


Svar #2
30. august 2016 af Theajames (Slettet)

#1

Helt rigtigt.
80051,61 kr

Fedt, tak.
i b'ern skal jeg beregne hvor mange år der går i alt, inden beløbet på kontoen er blevet fordoblet.

log(100.000/50.000) / log(1+0,04) = 7 år

er det rigtigt?


Svar #3
30. august 2016 af Theajames (Slettet)

17 år mener jeg


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2016 af Capion1

17<\frac{\log 2}{\log 1,04}<18


Skriv et svar til: Renteformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.