Matematik

1/8 af 12.000

30. august 2016 af saba024 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvor meget er  [\frac{1}{8}]  af 12.000 kr. ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2016 af mathon

\frac{1}{8} af 12.000 kr =\left (\frac{1}{8}\cdot 12.000 \right )kr=\frac{12000}{8}\; kr=\frac{8\cdot 1500}{8}\; kr=1500\; kr


Svar #2
30. august 2016 af saba024 (Slettet)

TAK 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2016 af mathon

eller
               \frac{12000}{8}=\frac{12000}{2\cdot 2\cdot 2}=\frac{6000}{2\cdot 2}=\frac{3000}{2}=1500


Skriv et svar til: 1/8 af 12.000

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.