Mediefag

Logaritme!

30. august 2016 af 123451235123412345 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan vil I løse 6,8*4,6^x=3,6^x

I behøver ikke løse den. Hvis bare I vil give et par hints


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2016 af mathon

                            6{,}8=\left (\frac{3{,}6}{4{,}6} \right )^x

                            \log(6{,}8)=\log\left ( \frac{3{,}6}{4{,}6} \right )\cdot x\; ...


Skriv et svar til: Logaritme!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.