Matematik

Bestem fordoblingskonstanten

30. august 2016 af Matthiesen1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan nogen hjælpe mig med opgave 1.c? Jeg er helt lost.

Vedhæftet fil: Matematik opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2016 af mathon

                  X_2=\frac{\log(2)}{\log\left ( \left (\frac{y_2}{y_1} \right )^{\frac{1}{x_2-x_1}} \right )}


Skriv et svar til: Bestem fordoblingskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.