Fysik

Hvor meget vand med temperaturen 21 Celsius kan man bringe i kog med 280 kj ?

20. september 2016 af otte1234 - Niveau: C-niveau

Hey 

sidder her og er lidt lost i denne her opgave, håber i kan hjælpe

Hvor meget vand med temperaturen 21 celsius kan man bringe i kog med 280 kj ? 

Tak på forhånd 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2016 af mathon

                       \Delta E=m\cdot c\cdot \Delta T

                       m=\frac{\Delta E}{c\cdot \Delta T}

                       m=\frac{280\; kJ}{(4{,}186\; \tfrac{kJ}{kg\cdot C})\cdot( (100-21)C)}


Svar #2
20. september 2016 af otte1234

Kan du muligvis uddybe lidt? altså forklarer nærmere


Skriv et svar til: Hvor meget vand med temperaturen 21 Celsius kan man bringe i kog med 280 kj ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.