Kemi

Opskriv hastighedsudtryk ?

22. september 2016 af Mm98 - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan opskriver man et hastighedsudtryk?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2016 af mathon

Reaktionshastigheden

for en reaktant A

                               v=-\frac{\mathrm{d} \left [ A \right ]}{\mathrm{d} t}

for et produkt B

                               v=\frac{\mathrm{d} \left [ B \right ]}{\mathrm{d} t}


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. september 2016 af mathon

Hvis
                          v=-\frac{\mathrm{d} \left [ A \right ]}{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ A \right ]^0     haves en 0. ordens reaktion

                          v=-\frac{\mathrm{d} \left [ A \right ]}{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ A \right ]^1    haves en 1. ordens reaktion

                          v=-\frac{\mathrm{d} \left [ A \right ]}{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ A \right ]^2    haves en 2. ordens reaktion


Skriv et svar til: Opskriv hastighedsudtryk ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.