Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

efterspørgelseskurve

25. september 2016 af SørenFKF (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave (se vedhæftede fil)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2016 af BjarkeHald60 (Slettet)

du skal have pris op ad y-aksen og mængde hen ad x-aksen.

hvis du sætter mængde(x) til at være nul så får du hvor efterspørgselskurven skærer y-aksen P = 3.000

hvis du sætter funktionen til P=0 altså 0 = 3000 - 2x => x = 6.000 får du skæring med x-aksen

du kan så tegne en linje mellem disse punkter og du vil have efterspørgselskurven.

Du kan også tjekke efter om du har lavet efterspørgselskurven rigtig hvis det passer med den sidste information du får i opgaven(den med mængde på 900 og pris på 1200)


Skriv et svar til: efterspørgelseskurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.