Matematik

trigometri

25. september 2016 af christianb94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg er simpelthen kørt død i den her opgave, en der kan give en hjælpende hånd? 

Vedhæftet fil: matematik hjælp.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2016 af mathon

arealligning:
                           T=\frac{1}{2}\cdot \left | AB \right |\cdot\left ( \left | AD \right |+\left | CD \right | \right )=96

                          T=\frac{1}{2}\cdot \left ( 16\; cm \right )\cdot\left ( \left (8 \; cm\right )+\left | CD \right | \right )=96\, ...


Svar #3
25. september 2016 af christianb94 (Slettet)

er altså stadig ret lost. 


Svar #4
25. september 2016 af christianb94 (Slettet)

arrr! tak for hjælpen, nu fes den ind :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2016 af Soeffi

#0.

Vedhæftet fil:1705455.png

Skriv et svar til: trigometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.