Matematik

Hvordan får jeg denne angivet som uforkortelig brøk

26. september 2016 af Dtonni123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

ikke bare et svar, men en beregning, da jeg ikke helt forstår det

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2016 af mathon

             \frac{(3y)^2+2\cdot (3y)\cdot (2x)+(2x)^2}{(2x+3y)}=\frac{(2x+3y)^2}{(2x+3y)}=2x+3y\; \; \; \; \; \; x\neq-\tfrac{3}{2}y


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2016 af Soeffi


Skriv et svar til: Hvordan får jeg denne angivet som uforkortelig brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.