Matematik

hjælp tak

28. september 2016 af MATHG (Slettet) - Niveau: B-niveau

har vedhæftet et billede af opgave mangler bare at finde tangenten men hvordan gør man lige det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2016 af Capion1

Tangenten i (1 , f (1) )  har ligningen
y - f (1)  =  f '(1)·(x - 1)


Svar #2
28. september 2016 af MATHG (Slettet)

sikker? hvad er den generelle formel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2016 af Capion1

y - f (x0)  =  f '(x0)·(x - x0)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2016 af Therk

Du kan fint stole på hvad Capion1 skriver. Evt. slå formlen for tangentens ligning op i din matematikbog.
Der står den muligvis som herunder, men det er fuldstændigt det samme.

y = f(x_0) + f'(x_0)(x-x_0)


Skriv et svar til: hjælp tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.