Matematik

Pythagoras

28. september 2016 af Skyg (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej har denne ligning som jeg ikke helt forstår håber nogen kan hjælpe mig

15^2+b^2=25^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2016 af Capion1

b er længden af den ene katete i en retvinklet trekant.
Den anden katete er 15 og hypotenusen er 25.
b2  =  252 - 152
Find b.


Svar #2
28. september 2016 af Skyg (Slettet)

Er det så X = 400 ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2016 af sjls

B^2 = 400
Tag så kvadratroden på begge sider af lighedstegnet.

Svar #4
28. september 2016 af Skyg (Slettet)

X = 20 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2016 af sjls

#4
b = 20

Svar #6
28. september 2016 af Skyg (Slettet)

Undskyld b = 20 ;)
Mange tak for hjælpen

Skriv et svar til: Pythagoras

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.