Matematik

differential -og integralregning

28. september 2016 af LineSuhe - Niveau: A-niveau

HJÆLP!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2016 af peter lind

a) Brug substitutionen u = x3+x+2   du = (3x2+1)dx

b) Brug substitutionen u = ln(x) +x   du =(1/x+1)dx


Svar #3
28. september 2016 af LineSuhe

hvordan gør jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2016 af peter lind

I a) har du (3x2+1)dx = du og x3+x+2 = u som indsat i integralet giver ∫1/u du

Prøv selv med b)


Skriv et svar til: differential -og integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.