Matematik

Koefficienter

28. september 2016 af xoxogossipgirls (Slettet) - Niveau: C-niveau
Aflæs koefficienterne på nedenstående tre funktioner.
a) f(x) = x??-2
b) f(x) = 3x??+2
c) f(x) = 112x??+33

Hvordan beregner med det??

Svar #1
28. september 2016 af xoxogossipgirls (Slettet)

Det er en fejl der er spørgsmålstegn

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2016 af StoreNord

koefficienterne er 1 og 3 og 112


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2016 af Capion1

En koefficient er et tal, der lægger sig til en variabel og ganges med denne.
Koefficienterne i polynomiet
p (x)  =  2x6 - x5 + 3x4 + 4x3 - 7x2 - 5x + 12
er            2    - 1     3       4     - 7     - 5
12 lægger sig ikke til en variabel og kaldes en konstant.
 


Skriv et svar til: Koefficienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.