Matematik

hvordan omskriver jeg disse til potenser?

29. september 2016 af qui123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej folkens.

Jeg sidder her med en aflevering i matematik. Jeg mangler sidste opgave men kan simpelthen ikke finde ud af det. Håber i kan hjælpe mig på vej :). Jeg har vidst nok fattet den første men ikke de andre. :)

På forhånd tak!

Potenserne er vedhæftet :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. september 2016 af mathon

              \sqrt[n]{x}=x^{\frac{1}{n}}

              \frac{1}{x^{-n}}=x^{n}


Svar #3
29. september 2016 af qui123 (Slettet)

Mange tak! Det kunne bruges :)


Skriv et svar til: hvordan omskriver jeg disse til potenser?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.