Fysik

HJÆLP OM GALLIIES FALDLOV! Det er en nødsituation

29. september 2016 af metteber (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal bestemme g, ud fra formlen S= 1/2 g*t^2

Jeg forstår ikke, hvordan man kan omskrive den. Nogle der vil hjælpe, please :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2016 af mathon

           s=\tfrac{1}{2}\cdot g\cdot t^2              multiplicer med 2

           2s=g\cdot t^2                  divider med  t^2

           \frac{2s}{t^2}=g 


Svar #2
29. september 2016 af metteber (Slettet)

Hvorfor 2?


Svar #3
29. september 2016 af metteber (Slettet)

#1

           s=\tfrac{1}{2}\cdot g\cdot t^2              multiplicer med 2

           2s=g\cdot t^2                  divider med  t^2

           \frac{2s}{t^2}=g 

Hvorfor ganger du med 2? Og hvad gør man med 1/2 g. Skal man ikke gange med det til sidst?


Skriv et svar til: HJÆLP OM GALLIIES FALDLOV! Det er en nødsituation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.