Fysik

isoler funktion

01. oktober 2016 af gg3600 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle! Håber i kan hjælpe mig?

Hvordan isolere jeg Tiden i denne funktion?

s(t) = 1/2 * g * t2


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2016 af PeterValberg

s(t)=\tfrac12\cdot g\cdot t^2

2\cdot s(t)= g\cdot t^2

\frac{2\cdot s(t)}{g}=t^2

t=\sqrt{\frac{2\cdot s(t)}{g}}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
01. oktober 2016 af gg3600 (Slettet)

1000 tak ;)


Skriv et svar til: isoler funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.