Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

hvad er y = f (x) = 3/200x - 1

02. oktober 2016 af nico0307 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvad er y = f (x) = 3/200x - 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2016 af Capion1

Er det

y\: =\: f\left ( x \right )\: =\: \frac{3}{200}\, x-1                ?
I fald er det er en lineær funktion.


Svar #2
02. oktober 2016 af nico0307 (Slettet)

jeg ved skam god at det er en lineær funktion


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2016 af Capion1

Ingen af os kan vide, i hvilken sammenhæng funktionen indgår.
Du må fremlægge opgaven. x og y kan være variable for mangt og meget.


Svar #4
02. oktober 2016 af nico0307 (Slettet)

Jeg har nu fundet svaret på opgaven... og tak

Skriv et svar til: hvad er y = f (x) = 3/200x - 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.