Matematik

HJÆLP

11. oktober 2016 af VanessaAndersen - Niveau: C-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe med denne opgave??? 

Vedhæftet fil: mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2016 af mathon

a)
    
projektion:

          \left | AC \right |=\left | AB \right |\cdot \cos(A)

          \left | AF \right |=\left | AB \right |\cdot \cos(A)+\left | BD \right |\cdot \cos\left ( \angle DBE \right )


Svar #2
11. oktober 2016 af VanessaAndersen

hvilken vinkel er DBE? 

og hvordan beregner jeg AD?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2016 af mathon

b)
        \angle ABD beregnes.
   Der næst anvendes cosrelationen:

                                \left | AD \right |^2=\left | AB \right |^2+\left | BD \right |^2-2\cdot \left | AB \right |\cdot \left | BD \right |\cdot \cos(\angle ABD)


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.