Matematik

vektor i rummet

19. oktober 2016 af georgehansen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan løser man opgave d? 

tak på forhånd! 

Vedhæftet fil: vektor.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2016 af StoreNord

Man  kan tilsyneladende kun se tre opgaver på dit billede


Svar #2
19. oktober 2016 af georgehansen (Slettet)

der skal stå opgave c 

den sidste opgave


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2016 af mathon


Svar #4
19. oktober 2016 af georgehansen (Slettet)

tror man kan se det bedre nu, det er opgave c jeg har svært ved at løse!

Vedhæftet fil:vek opg.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. oktober 2016 af mathon

c)

                    \left (\begin{pmatrix} 1\\2 \\ 3 \end{pmatrix}+s\cdot \begin{pmatrix} 2\\-1 \\ 2 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} -1\\2 \\ 2 \end{pmatrix} \right )\cdot \begin{pmatrix} 2\\-1 \\ 2 \end{pmatrix}=0

  og

                    \left (\begin{pmatrix} 1\\2 \\ 3 \end{pmatrix}+s\cdot \begin{pmatrix} 2\\-1 \\ 2 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} -1\\2 \\ 2 \end{pmatrix} \right )\cdot \begin{pmatrix} -1\\2 \\ 2 \end{pmatrix}=0


Svar #6
19. oktober 2016 af georgehansen (Slettet)

mange tak 


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. oktober 2016 af mathon

eller

                     \begin{pmatrix} 1\\2 \\ 3 \end{pmatrix}+s\cdot \begin{pmatrix} 2\\-1 \\ 2 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} -1\\2 \\ 2 \end{pmatrix} =k\cdot\left ( \begin{pmatrix} 2\\-1 \\ 2 \end{pmatrix}\times \begin{pmatrix} -1\\2 \\ 2 \end{pmatrix} \right )   som giver tre ligninger
                                                                                                                               med tre ubekendte


Skriv et svar til: vektor i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.