Matematik

Byggegrund

23. oktober 2016 af Lagunaen (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej jeg er igang med triogeometri og tror jeg har fået lavet noget kludder.

En byggegrund har form som en firkant ABen, hvor vinkel A = SO° , vinkel B 60°, vinkel C = IOso, IADI =21m og IABi = SOm.
a) Tegn en model afbyggegrunden, og bestem længden afdiagonalen BD.
b) Bestem arealet af byggegrunden.
Det drejer sig om del a)
Se ved hæftede billeder :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2016 af Capion1

Byggegrunden ABCD er firkantet, B = 60º , |AD| = 21
Resten er uforståeligt.
Der er ikke vedhæftet billeder.
Det hedder  t r i g o n o m e t r i


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2016 af StoreNord

Som jeg har forstået opgaven skulle byggegrunden se ud som på vedhæftede billede:

(Arealet er 707 m2)

Vedhæftet fil:Byggegrund.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2016 af StoreNord

Ups. Og diagonalen BD er    39,9 m


Skriv et svar til: Byggegrund

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.