Matematik

HURTIG HJÆLP PLEASE

23. oktober 2016 af lisbetcarlsenn (Slettet) - Niveau: B-niveau

En venlig sjæl, der kan hjælpe mig med opgave c?

Opgaven lyder således:

Fru Sørensens løn på Dippedutfabrikken stiger på et år fra 25.500 kr. pr. md. til 27.700 kr. pr. md.

a)  Hvilken fremskrivningsfaktor svarer det til?

b)  Hvilken (årlig) procentsats stiger hendes løn med?

c)  Hvis hendes løn fortsætter med at stige i samme takt, hvad kan hun så forvente at have i månedsløn efter 8 år på fabrikken? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

25500 * a = 27700   <=>

a = 27700/25500 = 1,0863

 

c)

Det kan beregnes som

25.500 * 1,08638 = 49.438 kr. pr. md.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2016 af PeterValberg

Se eventuelt denne tråd:    [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP PLEASE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.