Matematik

Bestem forskriften for ovenstående omvendte proportionalitet.

25. oktober 2016 af christianb94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogle der kan hjælpe mig med den her?

Vedhæftet fil: matematik hjælpp.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2016 af Therk

Indsæt a = 4 som du fandt i den første opgave i udtrykket y=a/x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2016 af AMelev

Hvad er problemet? Skal du ikke bare indtaste forskriften ovenfor, hvor du erstatter a med 4?


Svar #3
25. oktober 2016 af christianb94 (Slettet)

den siger at det ikke er korrekt.. det var også det jeg selv havdeforsøgt :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2016 af AMelev

Har du sørget for, at der er mellemrum omkring =, som der står der skal være? 


Skriv et svar til: Bestem forskriften for ovenstående omvendte proportionalitet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.