Matematik

solen maksimale højde? hamonisk svinging?

25. oktober 2016 af sandrai - Niveau: A-niveau

Hej nu har jeg kigget på denne opgave et stykke tid, og kan ikke rigtig finde ud af hvordan jeg skal begynde? 

1) x= 12 og 18? eller hvordan? 

og de andre har jeg også svært ved :-) 

håber der nogen der kan hjælpe mig :-) 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2016 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. oktober 2016 af peter lind

1. Den 12. februar er 11 dage senere end den 1. februar som svarer til x = 32.  altså x = 11+32 = 43.

Få fat i en kalender for selv at se hvilken x, der svarer til den 18. maj 

2. og 3. find f'(x) og løs ligningen f'(x) = 0

4. Løs ligningen f(x) = 34

5. Løs ligningen f(x) = 50


Svar #3
31. oktober 2016 af sandrai

okay mange tak for hjælpen :-) 


Skriv et svar til: solen maksimale højde? hamonisk svinging?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.