Matematik

Sinus

25. oktober 2016 af Oscar9 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har et spørgsmål omkring sinus, men har har brugt den sidste time på at finde ud af hvordan det regnes så jeg håber der er en der kan gøre det så simplet som muligt. Hvis jeg har retvinkelttrekant med c=90grader

og A=7,2cm B= 21cm, hvordan udregner jeg så side C. 

Jeg har læst formelen før, men det giver ingen mening for mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2016 af AMelev

c beregnes vha Pythagoras.


Skriv et svar til: Sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.