Fysik

Bestem højden af blydelen.

26. oktober 2016 af ChristianWingaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave?

Et lod har tvœrsnitsarealet 6,0 cm2 , og det er 8,0 cm højt. Loddets masse er 300 g, og loddet består nederst af aluminium og øverst af bly.  

Bestem højden af blydelen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2016 af peter lind

Bestem rumfanget af loddet. Slå massefylden for aluminium ρAl og for bly ρbly op

Der gælder så

mbly+mAl = Vblybly+VAlAl = 300g

og Vbly+VAl = rumfang af loddet


Skriv et svar til: Bestem højden af blydelen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.