Matematik

Arealet af rektangel

14. november 2016 af VanessaAndersen - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe med denner opgave?

Vedhæftet fil: opgave 3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige din opgave:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #2
14. november 2016 af mathon

                                   l\! \! :\; \; y=-2x+4

Rektanglets areal:
                                 A=x\cdot y

                                 A(x)= x\cdot \left ( -2x+4 \right )=-2x^2+4x    


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. november 2016 af PeterValberg

a)

Linjen gennem punkterne A og B har ligningen: y = -2x + 4
rektanglets areal A, som en funktion af x, kan opstilles som:  A(x) = xy = x(-2x + 4) = -2x2+4x
 

b)

Bestem den afledede funktion A'(x) og løs ligningen A'(x) = 0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Arealet af rektangel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.