Matematik

Andengradspolynomium

16. november 2016 af marcandersen1997 - Niveau: B-niveau

?Hey folkens!

?Er følgende funktion ?f(x) = (x - 1) * (x + 3) en andengradspolynomium? Hvis det er, kan I så forklare hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2016 af Skaljeglavedinelektier

Ja det er et andengradspolynomium. 

f(x)=(x-1)\cdot (x+3)=x^2+2x-3

Et andengradspolynomium er på formen:

f(x)=ax^2+bx+c,  a\neq 0


Svar #2
16. november 2016 af marcandersen1997

Tusind tak :)

Er funktionen f(x) = (x-1) * (x+3) en faktorisering?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2016 af Skaljeglavedinelektier

Ja. 

Ved brug af nulreglen kan du let finde rødderne. 


Skriv et svar til: Andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.