Matematik

Reducering - HJÆLP

16. november 2016 af ForvirretBarn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa! 

Jeg har helt vildt svært ved at reducere den her ligning, er der nogen der vil hjælpe? Den skal afleveres i morgen, og er i total vildrede - håber der er en klog sjæl!!! 

Billede er vedhæftet af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2016 af StoreNord

\frac{q^{2}c+q^{3}c}{x^{^{2}}}             måske reduceret for meget?


Svar #2
16. november 2016 af ForvirretBarn (Slettet)

TUSIND TAK! 

Har du mellem regningerne? Tror det du har lavet er helt perfekt!


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2016 af StoreNord

\frac{q^{2}c(1+q)}{x^{2}}\Leftrightarrow

\frac{q^{2}c+q^{3}c}{x^{^{2}}}


Svar #4
16. november 2016 af ForvirretBarn (Slettet)

Tusind tusind tak!!


Svar #5
17. november 2016 af ForvirretBarn (Slettet)

Hov, hurtigt spørgsmål!! Hvor har du x fra? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. november 2016 af StoreNord

\frac{4q^{2}c(1+q)}{q(2c)^{2}}=\frac{4qc+4q^{2}}{4c^{2}}=\frac{q+q^{2}}{c}

Du må helre selv kontrollere. Man skal ikke tro på hvad som helst.    :)


Skriv et svar til: Reducering - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.