Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

EØ Vandret addition

17. november 2016 af Jakob1071 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Et marked består af to virksomheder A og B. For A er MC=0.333Q+0.5 og for B MC=Q+0.5

Markedets efterspørgselskurve: P=-0.5Q+8

Bestem prisen, mængden og profitten når virksomhederne ikke arbejder sammen og opfører sig som FK. 

Jeg er rimelig sikker på at man skal bruge vandret addition her, har dog ikke prøvet det før og virker lidt lost. Nogle idéer?


Skriv et svar til: EØ Vandret addition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.