Matematik

Isoler radius

30. november 2016 af RebekkaRiis (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde radius, hvordan gør jeg det, når formlen for overfladen af en kugle ser sådan ud:

O=4πr2


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2016 af Bruthos

O=4\cdot \pi \cdot r^2

\frac{O}{4\pi }=\frac{4\cdot \pi \cdot r^2}{4\pi }

\sqrt{\frac{O}{4 \pi }}=r


Skriv et svar til: Isoler radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.