Kemi

Forsøg med henrys lov til SRP

30. november 2016 af Gymelev1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har store problemer med opgave 4.3 d. og f.

Jeg kan ikke overskue hvordan den skal laves

Håber nogen kan hjælpe eftersom det er noget af det sidste jeg mangler at få lavet inden SRP skal aflevers på fredag :)

Hilsen en lille smule stresset gymnasieelev.

Vedhæftet fil: henrys-lov.pdf

Svar #1
30. november 2016 af Gymelev1234 (Slettet)

Ved heller ikke hvordan 4.3 e. skal laves(glemte den lige)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2016 af henrikbangsgaard (Slettet)

Stofmængden er hvor mange mol der er. Dvs. du skal bruge følgende formel: n= M/m 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2016 af henrikbangsgaard (Slettet)

Retttelse. Det er n = m/M, og IKKE n= M/m. :-)


Skriv et svar til: Forsøg med henrys lov til SRP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.