Matematik

hvad er ligninger

01. december 2016 af monaali (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hva er ligninger


Svar #1
01. december 2016 af monaali (Slettet)

hvad er det


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2016 af Bruthos

LINK 

Det burde besvare dit spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2016 af Toonwire

En ligning er meget simpelt noget der er lig hinanden.

1+2=3   er en ligning

Du kan tænke på det som to ting der er ens:

2+3=1+4 

Ofte vil du høre "løs den her ligning", hvor der refereres til en ligning med variabler i:

1+x=3


Skriv et svar til: hvad er ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.