Matematik

Kan i hjælpe med denne opgave

01. december 2016 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Håber på hjælp :-)

Vedhæftet fil: 8.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. december 2016 af mathon

a)

                     g(f(x))=2\cdot e^{\frac{1}{4}\sqrt{x^2-9}}

                     g(f(5))=2\cdot e^{\frac{1}{4}\sqrt{5^2-9}}=2\cdot e^{\frac{1}{4}\cdot 4}=2e


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. december 2016 af mathon

b)
                g(x+X_2)=2\cdot e^{\frac{1}{4}(x+X_2)}=\left (2e^{\frac{1}{4}x} \right )\cdot e^{\frac{1}{4}X_2}=2g(x)

                                                                       g(x)\cdot e^{\frac{1}{4}X_2}=2g(x)

                                                                       e^{\frac{1}{4}X_2}=2

                                                                       \frac{1}{4}X_2=\ln(2)

                                                                       X_2=4\ln(2)


Skriv et svar til: Kan i hjælpe med denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.