Matematik

Hjælp søges :-)

01. december 2016 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Håber på hjælp :-)

Vedhæftet fil: 9.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2016 af peter lind

Brug at i toppunktet er f'(x) = 0 til at få en ligning bestemmelse af a og b. Du får to andre ved at indsætte de givne punkter i polynomiet


Svar #3
02. december 2016 af Kristensenalex

Jeg er helt låst ved ikke hvad jeg skal gøre


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2016 af peter lind

a) Du ved at

f(-1) = -6

f(2) = 0

f'(2) = 0

sæt det ind i funktionsudtrykket for f(x) og du får 3 ligninger til bestemmelse af a, b og c

for eks a*(-1)2 +b*(-1) + c=0


Skriv et svar til: Hjælp søges :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.