Kemi

frysepunktssænkning

04. december 2016 af Anibas92 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg er gået lidt i stå men nogle beregnninger som jeg ikke kan få til at passe mon der skulle være nogen der kunne guide mig lidt på vej?

Jeg skal beregne molaliteten og teoretisk frysepunktssænkning delta T af en anvendt prøve, værdierne findes i skema i vedhæftet filen.

C6H12O6 = 180 g/mol

berenger molalitet b = N/mw

N=m/M ~0,051g / 180g/mol = 0,00283 mol

b=N/mw ~0,00283 mol / 0,0253 kg = 0,11230 mol/kg

Berenger teoretisk delta T, hvor kc = 1,86 K/(mol/kg)

delta T = kc*b ~1,86 K/(mol/kg) * 0,11230 mol/kg = 0,2088 K

Den målte værdi er på 14C

Hvad er det jeg overser?

Vedhæftet fil: glucose værdier.docx

Skriv et svar til: frysepunktssænkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.