Matematik

Bestem differentialkvotienten:

08. december 2016 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem differentialkvotienten:

h(x) = √(8-2x)

Bliver det så : 1/2√(8-2x) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2016 af mathon

ikke helt:
                     h{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{8-2x}}\cdot \left ( 8-2x \right ){}'


Svar #2
08. december 2016 af kitsimos (Slettet)

#1 er det det endelige resultat?


Svar #3
08. december 2016 af kitsimos (Slettet)

Med maple bliver det nemlig det jeg har skrevet foroven.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2016 af mathon

                     h{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{8-2x}}\cdot \left ( 8-2x \right ){}'=\frac{-2}{2\sqrt{8-2x}}=-\frac{1}{\sqrt{8-2x}}


Skriv et svar til: Bestem differentialkvotienten:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.