Matematik

Integralregning

09. december 2016 af s2000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle dygtige mennesker, jeg har brug for jeres hjælp, jeg fatter ikke integralregning, og da jeg skal op i mundtlig eksam den 14dec, har jeg virkelig brug for hjælp, jeg har en del spørgsmål, og håber nogen kan hjælpe...

"Du skal gøre rede for begreberne stamfunktion og det ubestemte integrale.
Redegør for, at F(x)=G(x)+c, hvor både F og G er stamfunktioner til f(x).
Bevis at ∫h(x)dx=F(x)±G(x) + c, hvor h(x) = f(x)±g(x) og hvor f og g er kontinuerete funktioner med stamfunktionerne henholdsvis F og G eller bevis at ∫ k*f(x)dx = k * ∫ f(x)dx.
Vis hvordan et ubestemt integrale findes til et polynomium."

Tak på forhond!! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2016 af Soeffi


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.