Matematik

væksthastighed

09. december 2016 af sandrai - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder lige med en opgave omkring væksthastighed. tror jeg har lavet punkt 1 og 2 men er ikke helt sikker. men kan ikke lige komme videre med de andre opgaver.. 

nogen der vil hjælpe, vedhæfter et billede af opgaven :-) 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2016 af Skaljeglavedinelektier

Lad os starte med at se hvad du har fået 1 og 2 til. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2016 af mathon

            \frac{\mathrm{d} N}{\mathrm{d} t}=1200\cdot \ln(1{,}011)\cdot 1{,}011^t=\ln(1{,}011)\cdot N(t)


Svar #3
10. december 2016 af sandrai

opgave 1 og 2  står også i det jeg har vedhæftet 


Skriv et svar til: væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.