Matematik

Hjælp forstår ikke

10. december 2016 af sumia9 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hej alle. Jeg forstår overhovedet ikke vedhæftede opgave. Håber nogen kan hjælpe
Vedhæftet fil: IMG_8536.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2016 af peter lind

P(Y<y) = P(eX<y) = P(X<ln(y) ) = Φ(ln(y) ) hvor Φ er fordelingsfunktionen for normalfordelinge


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2016 af Therk

For en monoton funktion g, benyt variabelskiftformlen (change of variable) for tæthedsfunktioner:

f_Y(y) = \left\lvert \frac{\mathrm d}{\mathrm dy}g^{-1}(y)\right\rvert f_X(g^{-1}(y))


Skriv et svar til: Hjælp forstår ikke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.