Fysik

Mekanik - konstant acceleration

11. december 2016 af pokemonorm - Niveau: B-niveau

Hejsa
Jeg har et spørgsmål til følgende opgave.  

I løbet af 2 sekunder ændres en vogns hastighed fra 10 m/s til 4. Accelerationen er konstant, hvor vi skal fide accelerationen. 

Jeg bruger formlen: v^2-v0^2=2*a*s <=>

Men er lidt sikker på, om det bliver 3 m/s^2 eller 3 m/s^2 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2016 af peter lind

Du skal bruge formlen a = Δv/Δt. Hvad er forskellen på 3 m/s^2 og 3 m/s^2


Svar #2
11. december 2016 af pokemonorm

Jeg mente -3 eller 3 :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2016 af mathon

                    a=\frac{v_2-v_1}{t_2-t_1}


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2016 af peter lind

Det kommer egentlig an på orienteringen af aksen. Jeg vil nok bruge minus


Skriv et svar til: Mekanik - konstant acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.