Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Joule og kilojoule

16. december 2016 af louisesk9

Hej. 

Jeg skal omregne 29486,18 J/g til kJ. 

Jeg ved godt man bare skal dividere det med 1000, men hvilken enhed skal jeg skrive bagved de 1000? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2016 af PeterValberg

J/kJ

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
16. december 2016 af louisesk9

#1

J/kJ

Tusind tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2016 af mathon

                           1=10^{-3}\; \tfrac{kJ}{J}

dvs
                           19486{,}18\; \tfrac{J}{g}=19486{,}18\; \tfrac{J}{g}\cdot 1=19486{,}18\; \tfrac{J}{g}\cdot 10^{-3}\; \tfrac{kJ}{J}=19{,}48618\; \tfrac{kJ}{g}


Skriv et svar til: Joule og kilojoule

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.